Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@22:59:19 GMT

آخرین نتایج انتخابات پارلمان عراق

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۱۶۲۹۰

آخرین نتایج انتخابات پارلمان عراق

به گزارش جماران، در حالی که قبلا اعلام شده بود نتایج نهایی انتخابات، ساعت 22 به وقت بغداد(حدود 23 و 30 دقیقه به وقت تهران) اعلام شود،‌اما نتایج با تاخیر چند ساعته اعلام شد.

التمیمی یکی از مسئولان کمیساریا در گفت‌وگو با شبکه العراقیه گفته بود ما اسامی طرف‌های پیروز را اعلام می‌کنیم و کسانی که اعتراض دارند باید اعتراض خود را به دستگاه قضایی اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق، نتایج نهایی انتخابات در سطح خاص(ویژه نیروهای مسلح)،‌ خارج از عراق و عمومی( در داخل عراق) را اعلام کردند.

انتخابات پارلمانی عراق روز شنبه 22 اردیبهشت ماه برگزار شد و نتایج اولیه آن در 18 استان از سوی کمیسیون انتخابات در سه مرحله ( ابتدا در 10 استان، 6 استان در مرحله دوم و 2 استان در مرحله سوم)  منتشر شده بود.

مسئولان کمیساریای انتخابات میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی اخیر را، ‌44.52 درصد اعلام کرده بودند. بر اساس این گزارش، در انتخابات اخیر 10 میلیون و 848 هزار نفر مشارکت کردند، این در حالی است که واجدان شرایط رأی‌دادن در عراق، 24 میلیون نفر اعلام شده بود.

اسامی نفراتی که از ائتلاف الفتح از بغداد به پارلمان راه یافته اند به این شرح است: هادی العامری، وجیه عباس حسن سالم، نعیم عبد الله، احمد جاسم صابر، احمد علی حسین، محمد سالم عبد الحسین، اکتفاء علی کسار، ایمان رشید حمید.

اسامی نفراتی که از ائتلاف دوله القانون از بغداد به پارلمان راه یافته اند به این شرح است: نوری کامل المالکی و محمد شیاع السودانی و احمد سلیم و هشام السهیل،عطوان العطوانی وعلی جبار وعالیه نصیف وعمار کاظم عبید ولیلى مهدی.

اسامی نفراتی که از ائتلاف النصر از بغداد به پارلمان راه یافته اند به این شرح است: حیدر العبادی، علاء سکر، حسین کریم فنجان، طه هاتف محیی، حیدر عبد الکاظم، اراس حبیب محمد، هناء ترکی، ندى شاکر جودت.

اسامی نفراتی که از ائتلاف الحکمه از بغداد به پارلمان راه یافته اند به شرح زیر است: عبد الحسین عبطان، جاسم البخاتی، علی جبیر لازم، انسجام عبد الزهرة.

اسامی نفراتی که از ائتلاف الوطنیه از بغداد به پارلمان راه یافته اند به این شرح است: ایاد علاوی وزیاد طارق وکاظم کعید وغاندی محمد وکریم یوسف وحسن خضیر الشویرد وعائشة غزال و زیتون حسین الدلیمی.

در مجموع یک میلیون و 997 هزار و 915 رای در بغداد شمارش شده است. تعداد کرسی های بغداد در پارلمان عراق 71 کرسی بوده که 52 کرسی را مردان بدست آورده اند.

براساس اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق:

ائتلاف «سائرون» به رهبری «مقتدی صدر»: 52 کرسی

ائتلاف «الفتح» به رهبری «هادی العامری»: 47 کرسی

ائتلاف «النصر» به رهبری «حیدر العبادی»: 42 کرسی

ائتلاف «دولت قانون» به رهبری «نوری المالکی»: 25 کرسی

 «تیار الحکمه» به رهبری «سید عمار حکیم»: 20کرسی

«الاراده» به رهبری «حنان فتلاوی»: 3 کرسی

اتحاد میهنی: 20 کرسی

دموکرات کردستان: 25 کرسی

نتایج به تفکیک استان‌های عراق:

استان دیاله:

فتح: 3 کرسی

الوطنیه: 4 کرسی

القرار: 3 کرسی

سائرون: 2 کرسی

الاتحاد الوطنی الکوردستانی: 1 کرسی

الحکمه: 1 کرسی

بغداد

سائرون: 17
الفتح: 9
النصر: 8
دولة القانون: 8
الوطنیة: 8
الحکمة: 4
القرار: 4
بیارق الخیر: 2
تمدن: 1
التحالف المدنی:1
الحزب المدنی: 1
ارادة: 1

کربلا

الفتح: 3

سائرون: 3

النصر: 2

دوله القانون: 2

الحکمه: 1

دهوک

الحزب الدیمقراطی الکوردستانی: 10

الاتحاد الاسلامی الکوردستانی: 1

المثنی

سائرون: 2
الفتح: 2
النصر: 1
الحکمة: 1
دولة القانون: 1

اربیل

لحزب الدیمقراطی الکوردستانی: 8
الاتحاد الوطنی الکوردستانی: 2
حراک الجیل الجدید: 2
التحالف من اجل الدیمقراطیة: 1
التغییر: 1
الجماعة الاسلامیة: 1

ذی‌قار

سائرون: 6

الفتح: 5

دوله‌القانون: 3

النصر: 3

الحکمه: 2

بابل

الفتح: 4
سائرون: 4
النصر:3
الحکمة: 3
دولة القانون: 2
کفاءات: 1

واسط

سائرون: 3
الحکمة: 2
الفتح: 2
النصر: 2
دولة القانون: 2
کفاءات: 1  

صلاح‌الدین

قلعة الجماهیر: 3
الفتح: 2
الوطنیة: 2
النصر: 2
القرار: 2
تحالف صلاح الدین: 2

السلیمانیه

الاتحاد الوطنی الکوردستانی: 8
التغییر: 4
حراک الجیل الجدید: 2
الجماعة الاسلامیة: 1
الحزب الدیمقراطی الکوردستانی: 1
التحالف من اجل الدیمقراطیة: 1
الاتحاد الاسلامی الکوردستانی: 1

البصره

الفتح: 6
سائرون: 5
النصر: 5
دولة القانون: 4
الحکمة: 2
رجال العراق: 1
ارادة: 1
الوطنیة: 1

 نینوى

النصر: 7
الحرب الدیمقراطی الکردستانی: 6
الوطنیة: 4
نینوى هویتنا: 3
الفتح: 3
القرار: 3
الجماهیر الوطنیة: 2
النهج الدیمقراطی: 1
الاتحاد الوطنی الکوردستانی: 1

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 انتخابات ایاد علاوی پارلمان عراق عراق قانون موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۶۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • تبلیغات نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه کرمانشاه از فردا آغاز می‌شود
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است